Over DogAngels Rescue

DogAngels Rescue, afgekort DAR, is een groeiende non-profit organisatie die zich sinds 2017 richt op het herplaatsen en zo nodig opvangen van Duitse Doggen.  

We hebben een vast team met een grote passie voor doggen, zij houden zich bezig met alles wat er moet gebeuren rondom het opvangen en herplaatsen van de doggen, daarnaast zijn we afhankelijk van onze talloze vrijwilligers die ons ondersteunen met de diverse taken die hierbij komen kijken, en niet te vergeten; de gastgezinnen, zonder hen was dit allemaal niet mogelijk. 

Financieel zijn wij afhankelijk van donaties en onze sponsoren. Elke cent die we hebben gaat naar de doggen. Omdat we verspreid zitten door Nederland en België worden er vaak flink wat kilometers gemaakt die natuurlijk vergoed worden. Daarnaast hebben we op dit moment continu meerdere doggen in opvang welke ook kosten maken. Al bij al lopen de kosten toch best wel op en kan DAR alle hulp gebruiken. 

Een hele dikke dankjewel voor iedereen die DAR steunt, op welke manier dan ook. Zonder jullie hadden wij "onze" dogjes nooit allemaal kunnen helpen!

 

Wil jij ook iets betekenen voor DAR?
Onder het kopje "vrijwilliger worden?" vindt je meer informatie over hoe je DAR kunt helpen als vrijwilliger. Wil DAR liever financieel steunen? Dat vinden wij ook zeer fijn! Alle kleine beetjes helpen. Op onze contact-pagina kun je het rekening nummer vinden.

Doneer je als bedrijf en wil je een plekje tussen onze sponsoren? Stuur dan even een mailtje naar dogangelsrescue@outlook.com