Ope ter adoptie

Mijn naam is Ope (Opie) en ik heb net mijn 5deverjaardag gevierd en ik hou van rust, zie je op de foto's hé

In april 2019 werd ik geadopteerd, jaja ik ben een Dar dogje, maar door plotse familiale veranderingen ben ik genoodzaakt om een nieuwe thuis te zoeken.

Al mijn vaccinaties zijn in orde ! Ik ken een aantal commando’s.

Ik kan best 4 of 5 uurtje alleen zijn, ik sloop niet, ik hou van in de tuin te liggen tot het te warm wordt.

Ik kan aan de lijn lopen, in een losloopgebied maak ik geen problemen, ik ga snuffelen enz .. niet echt spelen met andere honden. Maar ik heb wel een allergie voor bepaalde grassoorten maar even mijn knappe pootjes afwassen en het probleem is weg. Met de auto mee, vind ik super fijn !

Baknijd ken ik niet, mijn eten is snel op hoor Laat nergens iets eetbaars rondslingeren, dat is zo weg Eten kan ik als de beste nochtans ik ben mooi slank !

Naar vreemde mensen toe, kijk ik eerst de kat uit de boom en zeker naar mannen.

Momenteel leef ik samen met een knap doggenmeisje, maar veel te jong voor mij ! Zij wilt altijd spelen maar ik hou nu net van rust.

Ik hou niet van al die drukte ! Als er onverwachts iemand op bezoek komt, blaf ik en daarna vind ik moeilijk mijn rust terug. Kleine kinderen vind ik een beetje eng, die kunnen soms zoveel drukte maken… daar hou ik niet zo van!

Daarom zoek ik een hele rustige thuis waar geen kleine kindjes zijn, waar ik gewoon op eigen tempo eens buiten in de tuin kan gaan liggen of lekker op de bank zonder al dat druk gedoe ! Heb jij voor mij die thuis mail dan snel naar dogangelsrescue@outlook.com

Ik weet wel dat Dar stopt maar een Dar dogje kunnen ze onmogelijk in de steek laten,  logisch toch?


«