Kali ter adoptie

Mijn naam is Kali, ik ben een knap blauw dogje en vier in augustus mijn tweede verjaardag. Door familiale omstandigheden ben ik op zoek naar een nieuwe thuis en graag met een tuin.

Ik wandel mooi aan de leiband maar het liefste loop ik los dan kan ik ook met andere honden spelen of achter de paarden rennen maar als baasje me roept, kom ik onmiddellijk terug.

Met de auto mee ? dat vind ik heerlijk !! Soms ga ik gewoon een paar uur er in liggen als de achterklep open staat.

Momenteel leef ik samen met een kat en dat gaat prima. We durven mekaar al wel eens uitdagen 😊

Ik heb geen baknijd naar mensen toe maar wel naar de kat, zeker als ik aan een lekkere kluif aan ’t knabbelen ben dan moet de kat niet te dicht komen.

Ik ken een aantal commando’s. Uiteraard ben ik ook waaks, bij vreemde geluiden ga ik blaffen maar als mijn baasje dan zegt dat ik braaf ben, stop ik direct! Bij mij kan je alles bereiken als je mij maar complimentjes geeft. Ik wil het zo graag goed doen voor je.

Ook wil ik altijd bij jou zijn, alleen zijn vind ik niet fijn, ik ga niet slopen dan maar ik draag wel alle schoenen door het huis zonder ze stuk te maken.

Wie heeft een tuin waar ik in kan ravotten en een bank voor mij waar ik met je kan op kroelen? Ook zou ik het heel fijn vinden als er iemand altijd thuis is en die een knap reutje als speelkameraadje voor mij heeft… mail dan snel naar dogangelsrescue@outlook.com zodat wij kunnen daten.

Ik word met contract geplaatst.

 


«   »