Leen ter adoptie

Mijn naam is Leen, ik ben een knap gesteriliseerd dogje en ik heb in december mijn vierde verjaardag gevierd. Door familiale omstandigheden ben ik genoodzaakt een nieuwe thuis te zoeken. Schiet niet op mijn baasjes, zij vinden het ook heel erg ! Maar soms kan het niet anders ….

Momenteel verblijf ik in Nederland (dichtbij de Belgische grens).

Wandelen doe ik graag, ik vind  het heerlijk en kan best wel een flinke wandeling aan. Los lopen in een losloopgebied, geen probleem hoor ! Ik ben naar de puppyklas geweest waar ik ééntje van de slimste/beste was (al zeg ik het zelf). Dus ik luister heel goed. Als ik andere dieren in de weide zie, dan wil ik wel rustig aan de omheining kijken. Met de auto mee? Ja natuurlijk !!

Ik kan met andere honden, zelfs katten 😊 ik hou van kinderen, bij vreemde mensen kijk ik altijd eerst even de kat uit de boom 😊

Sloopgedrag heb ik niet ook al ben ik een aantal uren alleen, waken doe ik wel ! Belt er iemand aan de deur of hoor ik vreemde geluiden dan laat ik duidelijk horen dat ik thuis ben. Soms durf ik ook wel even blaffen als er vreemde mensen binnen komen.

Baknijd naar mensen toe heb ik niet, baknijd naar dieren .. een beetje wel, ieder eet toch in zijn eigen bak, niet? Ik ken een aantal commando’s. Mijn maag is preventief vastgezet.

Ik hou van bankhangen en mijn grote loveseat. Een mand of kussen is niets voor mij ! En een dikke matras voor buiten zodat ik kan zonnen.

Heeft er iemand een bank voor mij waar ik samen met jou mag op knuffelen, een middagdutje doen of gewoon samen tv kijken? Mail dan snel naar dogangelsrescue@outlook.com zodat we kunnen daten.

Ik word met contract geplaatst.

 

 

 


«   »