Marcel ter adoptie

Ik ben Marcel en zoek een gezin dat ik voorgoed het mijne mag noemen. Vijf jaar jong, kerngezonde intacte reu en een erg fraaie verschijning, dat mag gezegd worden.

Mijn eerste gelukkige momenten heb ik bij mijn huidige baasjes beleefd. Twee jaar geleden kwam ik in dit warme gezin, dat me begrijpt en weet hoe ze me het beste ondersteunen om me te leren me netjes te gedragen. Hier leef ik samen met mijn buddy de Chihuahua reu, de kat en de kinderen. Dankzij de juiste begeleiding is dit een harmonieus samenzijn. Zoals iedere Dog ben ik soms een beetje lomp dus kleine kinderen kan ik wel eens omverlopen in mijn enthousiasme.

Tijdens ontmoetingen met andere honden heb ik duidelijke richtlijnen nodig van iemand die ik vertrouw, en dan loopt het goed. Vreemde katten daar jaag ik op en kippetjes zijn voor mij speelgoed. Daar denken die kippen anders over maar daar ga ik echt geen rekening mee houden hoor! Ik ben ook behoorlijk waaks. Als de baasjes niet thuis zijn heeft niets of niemand iets op ons erf te zoeken, en dat maak ik meteen duidelijk door te blaffen.

Ik heb geleerd om keurig aan de leiband te lopen, om te komen als je me roept, om mijn boodschap netjes buitenshuis te doen, om van mijn baknijd af te raken en om bezoek te ontvangen.

Er is veel tijd in mijn heropvoeding en socialisering gestoken, omdat ik als pup niets heb geleerd. ’s Nachts en wanneer mijn baasjes er niet bij zijn, verblijf ik in mijn grote binnenkennel, zodat ik niets ga slopen. Voor de rest mag ik hier lekker ronddartelen in een grote tuin of op het erf, waar het gezin ook vaak vertoeft en dat vind ik fijn. Ook gaan we iedere dag samen op stap. Wanneer ik los loop, blijf ik keurig in de buurt, en rijd ook graag mee in de auto.

Mijn baasjes hebben echter niet voldoende tijd om de rest van de weg met me af te leggen, hoe graag ze dit ook zouden willen. Omdat ze echt het beste met me voorhebben, zoek ik daarom iemand met kennis, geduld en tijd. Iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat, me rust geeft, consequent en met liefde aan de slag met me wilt. Dan zal ik uitgroeien tot een trouwe metgezel die voor je door het vuur gaat.

Ben jij degene die samen met mij die prachtige band wilt smeden: een trouwe Dog en zijn baasje? Mail dan snel naar dogangelsrescue@outlook.com, dan kunnen we misschien samen op date.

Ik word met contract geplaatst.


«   »