Mac ter adoptie

Hoi, Ik ben Mac, een knappe zwart-witte intacte reu van 1.5 jaar oud.

 

Mijn baasje omschrijft mij als ontzettend lief, een grote knuffelkont, die wel nog wat begeleiding nodig heeft. Hij had niet zo veel tijd voor mij waardoor ik nog heel wat moet leren. Ik ben wel een ontzettend sociale jongen, kan met mens en dier heel goed omgaan.  Grote kinderen, mannen, vrouwen, teven, reuen, grote en kleine dieren, het is allemaal prima voor me. Let op, omdat ik nog zo jong ben, word ik niet bij een andere reu geplaatst uit veiligheid. Je weet hoe 2 mannetjes bij elkaar kunnen zijn he 😉 Kleine kinderen doen we voorlopig ook niet, daar ben ik nog wat te onstuimig voor. 


Ik wandel graag maar trek wel hard aan de leiband. Wanneer ik op wandeling andere honden zie, ben ik zo enthousiast dat ik ga opspringen. Met de wagen meegaan vind ik geweldig, je kan amper de koffer openen of ik zit er al in. Ook ben ik zindelijk, dat hoef je dus niet meer met mij te oefenen.  

Ik zit wel helemaal niet graag alleen. Mijn baasje moest veel werken en dat vond ik niet fijn, dan durf ik wel dingen slopen. Ben je gezellig bij mij? Dan maak ik helemaal niets kapot. Ik speel graag in de tuin en heb  echte doggenmanieren. Ik lig graag op de bank, ontvang graag al je liefde, maar deel die ook in grote getallen uit. Bij mij kan je altijd terecht voor knuffels en kusjes! Alhoewel ik heel lief ben, ben ik ook een waker. Als er iemand aan onze deur komt, laat ik weten dat ik binnen zit. Boeven zullen dus snel verder wandelen als ze mij horen blaffen. 

Ik heb nog geen medische problemen gehad, ben een kerngezonde jongeman. 
Heb jij plaats op je bank en vooral tijd voor mij? Samen is alles gezelliger toch?
Ik zoek een baasje die met me wil oefenen zodat ik veel kan leren en die niet te vaak van huis is.

Neem snel contact op met DAR via dogangelsrescue@outlook.com , zodat ze een date voor ons kunnen regelen. Ik word met contract geplaatst. 


«   »