Boy ter adoptie

Boy ter Adoptie!!!  

 

Mijn naam is Boy. Ik ben een gecastreerde reu van vijf jaar. Mijn baasje heeft ernstige gezondheidsproblemen en kan niet meer voor me zorgen. Daarom zoek ik een nieuwe thuis.
Ik ben een lieve knuffelbeer, al zou je dat op het eerste zicht niet altijd zeggen.
Ik ben heel onzeker en van nieuwe dingen word ik nerveus. Ik blaf dan van mij af, gewoon omdat ik bang ben. Tijdens het wandelen is dat best lastig. Zonder afleidende prikkels loop ik heel mooi aan de lijn, maar zie ik een andere hond, dan moet je stevig in je schoen staan. Fietsers en lopers vind ik ook eng. Er wordt aan mijn zelfvertrouwen gewerkt, maar daar heb ik nog wel wat hulp bij nodig. Thuis, in mijn vertrouwde omgeving, ben ik een lieve, aanhankelijke en happy dog.
Ik wil het liefst in een rustige omgeving wonen, met niet te veel prikkels. Best geen kleine kinderen. Katten ben ik gewend.
Ik woon op dit moment bij een gastgezin met twee andere doggen. Twee pittige dames waar ik eerst even aan moest wennen. Ondertussen zijn we dikke vrienden. Dus een andere hond in mijn forever home is geen probleem, als ik even tijd krijg om hem of haar te leren kennen. En als het klikt. Alleen is ook best oké. Ik lig graag dicht bij mijn baasje op de bank. Niet te veel avonturen voor mij.
Ik ben een gezonde jongen, maar mijn rug en heupen zitten een beetje vast, waardoor ik een beetje stroef loop. Dat is de laatste weken wel al gebeterd, omdat ik meer spieren aan het kweken ben. Ik kan elke drie maanden wel een massage en acupunctuur gebruiken. Daar geniet ik trouwens heel erg van.
Kan jij me een stabiele thuis geven? Dan krijg je mijn eeuwige liefde.
Wil je me ontmoeten, stuur dan een mailtje naar dogangelsrescue@outlook.com en vraag naar Boy. Hopelijk tot gauw!

Ik word met contract geplaatst.


 »