Juno ter adoptie

Hallo iedereen, ik ben Juno een knappe lieve gecastreerde Harlekijn van 7 jaar!

Ik woonde op een eiland in Nederland maar werd er als pup aangevallen door andere honden. Daardoor was ik wat onzeker. Uiteraard na die aanval ging ik mezelf verdedigen, logisch toch ?

Maar een eiland is klein, iedereen kende me en ik moest een muilkorf aan op dat eiland. Fijn is wat anders hoor ! Mijn baasje sprak Dar aan, zodat ik na een roedelopname bij Angelique Prins een nieuwe thuis kon gaan zoeken ! De roedelopname zou een maand duren MAAR dat was helemaal niet nodig! Ik ben nu een vrolijke, blije én super lieve dog na 14 dagen, ik heb geen problemen met andere honden, ik ben mijn onzekerheid kwijt en sta te popelen om een nieuwe warme thuis te vinden. Vraag maar aan Angelique wat een mega lieve kerel ik ben !

Ik hou van knuffels, wil ontzettend graag bij jou op de bank liggen en ik hou van lekker eten en snoepjes, daarbij luister ik fantastisch goed. Nu ben ik gewoon een super dogje met alleen maar positieve kwaliteiten.

Heb jij die bank voor me waar ik lekker met jou mag op kroelen, wil jij me nog die laatste jaren een fijne thuis bieden? Mail dan aub naar dogangelsrescue@outlook.com zodat we snel kunnen daten!

Ik word met contract geplaatst.

 


«   »