Simba ter adoptie

Mijn naam is Simba, en ik ben een knappe blauwe reu van 1j en 8 maand .

Ik ben momenteel chemisch gecastreerd.

 Door omstandigheden ben ik op zoek naar een nieuwe for ever home. 

Ik ben lekker aanhankelijk en een echte knuffelkont.
Met andere honden is het nog niet echt helemaal duidelijk daarom heb ik binnenkort een date met enkele doggen om te zien of ik lekker met ze kan spelen of dat het me misschien toch niet helemaal ligt.
**Update ik ben op date geweest bij andere honden en wat was dit spannend en ook wel heel leuk . Het is nu wel duidelijk dat ik ook met andere honden samen kan zowel met teefjes als met reuen zolang ze niet te dominant zijn want anders vind ik ze toch wat te eng!

Ik heb geen baknijd naar mensen toe. Ik kan goed enkele uurtjes alleen zijn en op het moment verblijf ik dan in mijn grote bench, we kunnen wel oefenen zodat ik daar misschien niet meer in hoef en lekker op de bank kan blijven hangen.

Met de auto meerijden vind ik fantastisch.
Wandelen aan de leiband dan kan ik nogal enthousiast zijn en een beetje trekken. Loslopen vind ik geweldig! Dan leef ik me volledig uit maar als je me roept sta ik ook snel weer bij jou.
Kinderen zijn mijn dikke vriendjes maar voor kleine kindjes..  ja ik ben een grote dog en we zijn nu soms eenmaal een beetje lomp daar kunnen we zelf niets aan doen! 

Katten ben ik niet mee bekend. Kippen zou ik maar veilig bij me weghouden want die zit ik heel graag achterna.

Kan jij mij een vijf sterren huisje bieden met een lekkere bank om met jou op te kroelen? Neem dan snel contact op via dogangelsrescue@outlook.com

Ik word geplaatst met contract


«