Dex ter adoptie

Mijn naam is Dex en ik heb in augustus mijn eerste verjaardag gevierd. Ik ben een hele knappe sociale blauwe gecastreerde reu!
Mijn baasje heeft geen tijd meer voor mij dus ben ik opzoek naar een nieuw thuis. Op dit moment verblijf ik bij een gastgezin van DAR, waar ik me voorbeeldig gedraag!

 

Ik ben een allemans vriend, daarmee bedoel ik dat ik eigenlijk met iedereen wel overweg kan. Ik ben gewend aan kinderen, groot en klein! Ik kan samen met katten en andere honden. Het zou heel fijn zijn als ik een vriendje heb om thuis mee te spelen! Ik had een hele lief doggenvriendje op de manege waar ik altijd mee naartoe ga, helaas is deze overleden. Paarden zijn voor mij dus ook niet onbekend.

Ik ga graag wandelen, en samen met de auto op pad gaan, is ook geen probleem. Ik heb geen baknijd naar mensen of honden. Wanneer er iemand aan de deur komt, laat ik van me horen. Ik vind mezelf een goede waakhond. WOEF!

Ik kan goed alleen zijn, slopen doe ik niet, wel ga ik lekker slapen zodat ik alle energie heb om te spelen als je weer thuis komt. Daarna kom ik dan ook nog heel graag met je knuffelen!

Wil jij mijn nieuwe baasje zijn? Stuur een mailtje naar dogangelsrescue@outlook.com en wie weet kunnen we snel kennismaken!

Ik word met contract geplaatst.

 


«   »