Blue ter adoptie

Hi! Mijn naam is Blue, alhoewel Silver ook wel toepasselijk zou zijn geweest. Aangezien mijn blauwe kleur heel mooi zilver is opgedroogd. Ik ben een knappe en mega enthousiaste (ongeholpen) dame van 2 jaartjes jong.

Ik ben nu bijna klaar met mijn interne roedeltraining bij Angelique Prins en dus ook bijna klaar om naar mijn gouden mand te mogen verhuizen.

Ik ben een hele energieke dame die heel graag wandelt en speelt. Soms durf ik wel eens aan de leiband te trekken.

Mensen vind ik allemaal ontzettend gezellig. Ik wil alleen maar kroelen, knuffelen en gezellig doen. Maar hierin zit ook een beetje mijn uitdaging. Omdat ik zoveel liefde te geven heb kan ik hierin soms ook overdrijven als ik niet de juiste sturing krijg. Ik ga je dan ontzettend missen.

Ik heb hier wel al heel flink mee geoefend en aan mijn nieuwe baasjes wordt ook uitgelegd hoe ze mij het beste kunnen begrijpen hierin.

Andere honden vind ik heel erg leuk. Hier in de roedel speel ik met alles en iedereen. Een stabiele en geholpen reu als maatje zou ik ook erg kunnen waarderen.

Autorijden vind ik heerlijk. Dan ga ik braaf op de achterbank liggen. Mijn eten deel ik liever niet met andere honden. Want dat lust ik zelf veel te graag.

Ik sta te popelen om naar mijn nieuwe gouden mand te gaan.

Wil jij op date met mij? Stuur dan een mail naar dogangelsrescue@outlook.com en wie weet tot snel!

Ik word met contract geplaatst.


«   »