Utha ter adoptie ***GERESERVEERD***

Hallo iedereen, ik ben een knappe blauwe meid Utha en ik heb in augustus mijn eerste verjaardag gevierd. Mijn baasje is zo ongelukkig maar door omstandigheden waar die zelf niets kan aan veranderen, ben ik genoodzaakt om een nieuwe thuis te zoeken. Ik verblijf in Vlaanderen (België).

Momenteel leef ik nog met een andere dog samen en met poesjes, ik doe ze niets, ik wil er gewoon mee spelen. Ik kan dus met andere honden maar aub geen dominante hé !! Die hoef ik echt niet !!!Ik kan met alle mensen, ook met kinderen maar denk er aan ik ben een puber en kan soms mega lomp zijn, daarom beter niet met kleine kindjes.

Ik wandel aan de leiband, ik ken een aantal commando’s maar ik weet niet of ik graag in de auto zit. Baknijd naar mensen heb ik niet maar naar andere honden wel. Ik eet enorm graag, voor lekker eten en snoepjes doe ik alles, zelfs durf ik dan al eens de vuilzak open scheuren, je weet maar nooit of er nog wat lekkers in zit. Ik lig heel graag naast jou op de bank terwijl ik op mijn botje kauw, uiteraard met je kroelen doe ik ook graag. Ik ben een vrolijke sociale meid al zeg ik het zelf.

Heeft u die bank voor mij mail dan snel naar dogangelsrescue@outlook.comIk word met contract geplaatst dwz dat Dar over me blijft waken.


«   »