Uma ter adoptie ***GERESERVEERD***

Hallo allemaal,

Ik ben een mooi blauw meisje en vier mijn 2 de verjaardag in januari.

In mijn opvanggezin heb ik voor de eerste keer mijn spiegelbeeld ontmoet, een bende katten die ik besnuffel en al eens nazit als ze weglopen. Jong en oud die zie ik graag op bezoek komen en zelfs de kleinste kinderen vind ik lief.

 

Ik ben niet zo hevig eerder voorzichtig al heb ik wel energie genoeg als je met me speelt. Ik word ook heel graag geknuffeld bij je op de bank, dan smijt ik mijn kont in de lucht. Ik wandel heel netjes naast je ook als er andere honden voorbij komen. Na een tijdje kan ik zelfs los lopen en ga ik iets te ver "hier of Uma' roepen, sta ik zo bij je.

Bak nijd heb ik niet en snoepjes van vreemden neem ik normaal niet aan alleen als mijn baasje dit goedkeurt.

Ik ben op zoek naar een liefhebbend gezin waar ik binnen leef als lid van het gezin, die mij met zachte hand nog wat bijstuurt indien nodig. Een speelkameraad zou leuk zijn ,kindjes daar hou ik van en poezen zullen moeten wennen aan mij want ik doe die niks. Ohja, een tuin zou heerlijk zijn om in te spelen want die had ik niet.

Is er iemand die aan die wensen voldoet dan stuur je een mailtje naar dogangelsrecue@outlook.com en wie weet maken we kennis.

Ik word ook onder contract geplaatst.


«   »