Bram ***adoptie tijdelijk uitgesteld***

Hallo allemaal,

Mijn naam is Bram. Ik ben een knappe intacte grijstijger van 11 maandjes jong. Toen ik als kleine pup met mijn baasjes mee naar huis mocht had ik samen met mijn zus een hele fijne thuis op een grote boerderij. Ik leefde daar samen met paarden, Maine Coon katten, mijn duitse doggen zus en een klein chihuahua zusje samen. En dat ging heel erg fijn. Ik mocht de hele dag door samen met mijn baasjes buiten zijn en rondrennen en 's avonds kroop ik lekker op de bank of in mijn mand.

Tot het noodlot toesloeg. Door medische problemen moesten mijn baasjes gaan verhuizen en kleiner gaan wonen. En de weilanden waar ik zo graag deed rondrennen die waren opeens verdwenen. Aan de leiband lopen had ik nog nooit gedaan en door de medische problemen lukte het mijn baasje ook niet goed om dit met mij te oefenen. Ik ben immers een sterke puber, ook al heb ik dat zelf niet helemaal in de gaten.

De wereld wil ik heel graag gaan ontdekken. Maar soms durf ik dat niet zo goed, ik ben net zo'n grote held als Scooby-Doo. En vreemde dingen vind ik soms erg spannend. Maar als jij stevig genoeg in je schoenen staat en mij hierbij wilt helpen, dan gaan we samen heel ver komen.

Wat ik verder nog heel graag over mezelf wil vertellen is dat ik heel erg van knuffelen en lekker eten hou.

Autorijden vind ik niet erg. Ik ga rustig liggen. Alleen instappen snap ik nog niet zo goed. Maar dat wil ik wel graag leren.

Met balletjes spelen vind ik superleuk. Maar soms dan ben ik de bal kwijt in mijn grote lippen en dan moet ik hem even zoeken.

Of ik met andere reuen kan is nog niet bekend. Maar ik verblijf momenteel bij een heel lief opvanggezin en ik zal de komende tijd nog heel veel gaan leren en onderzoeken. Maar ik zal samen met mijn nieuwe baas ook nog veel mogen gaan leren en ontdekken.

Wil jij met mij mijn eerste verjaardag vieren op de bank en samen met mij de wereld gaan verkennen?

Stuur dan een mail naar dogangelsrescue@outlook.com

Ik word met contract geplaatst.


«   »