Pumba en Maya ter adoptie ***GERESERVEERD***

Dag iedereen,

ik ben Maya een knappe meid en ik woon samen met mijn beste vriend Pumba, maar door omstandigheden zijn wij samen opzoek naar een nieuwe thuis, maar zeker samen, want Pumba kan echt niet zonder mij. Momenteel wonen we in België.

Ik stel je jullie eerst mijn beste vriend Pumba voor en dan mezelf.

Pumba viert zijn 4de verjaardag in december. Het is een echte knuffelbeer, maar soms heeft hij schrik en is hij verlegen. Hij heeft enkel mijn steun en gezelschap nodig, hij houdt er echt niet van alleen te zijn. Ik geef hem rust. Hij loopt mooi mee aan de leiband, maar durft trekken als hij een andere hond ziet, behalve als de andere hond dominant is, dan toont hij zijn angst. Hij is soms grappig als hij vrij mag rondlopen. Hij houdt niet van autoritjes. Hij heeft geen problemen met mensen als je hem de tijd geeft om zich aan te passen. Katten zijn helemaal geen probleem.

 

 

 

Ikzelf, ben een mooie dame (wit/zwart) en vierde mijn 4de verjaardag in maart. Ook ik durf al eens aan de leiband trekken, zeker als ik een dominante hond tegenkom. Ik hou ervan om vrij te lopen zonder ver van jou te lopen, autorijden is geen probleem. Ik kan ook met iedereen opschieten.

Kortom, SAMEN zijn we twee droomdoggen, die elkaar zo goed begrijpen, die elkaar niet kunnen missen... We kunnen een paar uur alleen zijn, soms zelfs een dag en we kennen ook een aantal commando's. We houden allebei van katten, kinderen zijn geen probleem en vinden het heerlijk om op de bank te knuffelen. Zoals alle dogjes zijn we allebei bankhangers, nietwaar?

Wie heeft die grote bank waar we lekker bij je kunnen kruipen? Wie wil ons samen adopteren aub? We passen perfect bij elkaar en kunnen elkaar niet missen, maar we zijn allebei erg leuke en goede doggen en katten en andere rustige honden vinden we ook geen probleem! Stuur een e-mail naar dogangelsrescue@outlook.com om te zien of wij kunnen kennismaken.

 

We worden met contract geplaatst.

 


 »