Bram

Gepubliceerd op 24 januari 2023 om 16:44

In eerste instantie was Bram gewoon Bram. Een dog opzoek naar een nieuw thuis. Hij werd tijdelijk in opvang genomen door een van onze gastgezinnen en mocht daar blijven tot hij een nieuw mandje had gevonden. Toch liep alles net wat anders dan we hadden verwacht. Lees hier Bram zijn verhaal in een notendop..

Bram werd opgehaald en warm ontvangen door zijn opvang mama en papa. Echter bleek al snel dat Bram iets meer sturing nodig had in zijn gedrag richting zijn soortgenoten en werd hij ingepland voor een roedelopname bij gedragsdeskundige Angelique Prins. 

In de roedel van Angelique ontmoette Bram een ander DAR dogje, Blue. Het was liefde op het eerste gezicht en al snel waren die twee onafscheidelijk. We kregen filmpjes van Angelique, het was zo aandoenlijk om die twee samen te zien. De liefde was overduidelijk. Die twee konden eigenlijk niet meer zonder elkaar. Daarom zijn we als team heel hard ons best gaan doen om een baasje te vinden die zowel Bram als Blue wilden adopteren, als koppeltje. 

 

Niet veel later kreeg Bram zijn verhaal nog een onverwachte wendig. Angelique was met Bram naar de dierenarts geweest en had foto's laten maken van zijn heupen.. Dit was niet goed.
De dierenarts adviseerde een operatie waarbij een kunstheup geplaatst zou worden, iets wat ons bergen met geld zou kosten en wij als stichting eigenlijk niet zomaar zouden kunnen betalen.

In eerste instantie sloeg er een lichte paniek toe en heeft het ons best wel wat slapeloze nachten bezorgd.

Gelukkig dacht Angelique hierin mee. Zij plaatste een oproep op Facebook en vanuit alle kanten stroomden donaties voor Bram binnen. De eerste dierenartskosten en de foto's konden we al betalen en de rest werd opzij gezet voor de grote operatie. 

Wat waren en zijn, wij iedereen ontzettend dankbaar voor alle bijdragen. 

Onze zoektocht werd wel een stukje lastiger. Twee doggen samen plaatsen is al spannend, maar omdat Bram in de toekomst ook nog een pittige operatie nodig zou hebben met de nodige revalidatie.. 
Gelukkig vonden wij een heel lief en dapper gezin die ervoor open stonden om Bram en Blue een warme thuis te bieden. Oef, wat een opluchting!

Bram en Blue zijn verhuisd en doen het super goed. We geven Bram even de tijd om te wennen voordat we verder aan de slag gaan. Laat hem nu eerst maar even thuiskomen.

 

We houden jullie op de hoogte!


 »